Pengenalan

‘Malam Gema Expressi Jasa Wind 2018’

Melihat kepada pengalaman yang luas dalam pelbagai persembahan yang telah diadakan oleh ahli pasukan. Kini, Jasa Winds ingin mengembangkan dan memperkenalkan kepada masyarakat sekitar kuantan iaitu dengan mengadakan ‘ Malam Gema Expressi Jasa Wind 2018’. Diharap mendapat sokongan dari pihak terutamanya badan korporat, swasta dan badan-badan kerajaan dalam usaha melahirkan pelajar yang berkeyakinan tinggi , berketrampilan dan berkepimpinan bertaraf dunia.

Misi
Memperkenal dan mengembangkan muzik wind orchestra di sekitar penduduk kuantan dan mengeratkan hubungan silaturahim di kalangan pelajar.

Matlamat
Membuka satu lembaran baru dalam aspek pemikiran kepada masyarakat tentang muzik wind orchestra juga di kalangan pelajar-pelajar di sekitar kuantan.

Objektif

  • Memperkenalkan pasukan Jasa Wind di kalangan penduduk sekitar kuantan.
  • Meningkatkan tahap keyakinan pelajar semasa mengadakan persembahan.
  • Merealisasikan impian ahli pasukan untuk mengadakan konsert ‘Malam Gema Ekpresi Jasa Wind 2018’.
  • Menonjolkan pelajar SEMSAS yang berketrampilan, berkepimpinan , dan berkebolehan dalam menganjurkan ‘Malam Gema Expressi Jasa Winds 2018”.
  • Menghargai komitmen dan jasa ahli pasukan yang banyak menabur jasa dalam memartabatkan nama ‘SEMSAS’ dan ‘Jasa Winds’.

 

Hubungi Kami

Alamat

SM Sains Sultan Haji Ahmad Shah
KM12, Jalan Gambang
25150 Kuantan, Pahang DM

Email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon

Tel : 09-5381223
Fax : 09-5384407

Quick Contact

Visitors Counter

Logo